Speciaal bier Utrecht

Speciaal bier drinken in Utrecht

Bent u op zoek naar een gelegenheid in Utrecht waar u speciaal bier kunt drinken? Maak dan kennis met ons gezellige huiskamercafé. Café van Wegen beschikt over een uitgebreid drankassortiment en heeft een centrale ligging. Dit maakt ons café tot de ideale plek om bekenden, maar ook nieuwe mensen te ontmoeten.
Ons gezellige, sfeervolle café bestaat al sinds 1883. Wat altijd hetzelfde gebleven is onze gastvrijheid en de ongedwongen sfeer. Wij zijn namelijk van mening dat dit kenmerken zijn van een goed café.

 

Voor ieder wat wils

Komt u speciaal bieren drinken in Utrecht bij Café van Wegen, dan is er altijd wel een lekker biertje voor u te vinden op onze kaart. Wat denkt u bijvoorbeeld van Brugse Zot? Dit heerlijke goudblond biertje wordt vervaardigd volgens een uniek receptuur waardoor het zijn plekje op de kaart absoluut verdient. Bent u meer een liefhebber van kersenbier? Dan kunt u bij ons een Lindemans Kriek bestellen. Dit is een Belgische biersoort met zure kersen, in België ook wel ‘’krieken’’ genoemd.

 

Bekijk onze specialiteiten online

Bent u geen liefhebber van speciaal bier? Geen probleem, wij serveren ook een lekker Amstel biertje van de tap. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide wijnkaart. Indien gewenst serveren wij ook lekkere borrelhapjes om de avond compleet te maken. Bent u nieuwsgierig naar ons drankassortiment? Bekijk dan gerust onze kaarten online om een indruk te krijgen van onze bieren wijnen!