Cafe centrum Utrecht

Sfeervol cafe in het centrum van Utrecht

U bent op zoek naar een gezellig cafe in het centrum van Utrecht? Loop dan eens binnen bij Café van Wegen. U kunt hier terecht voor een lekkere borrel, maar ons authentieke cafe biedt ook de gelegenheid om een feest te organiseren.

Onze rijke geschiedenis is goed voelbaar wanneer u ons café binnenloopt. Het interieur uit de jaren 50, de biljarttafel en de fraaie toog nemen u mee terug in de tijd. Ons cafe in het centrum van Utrecht is gezellig ingericht maar is ook niet zo groot. Dit betekent dat u gemakkelijk in contact kunt komen met anderen. Het ontbreken van muziek is dan ook één van onze pijlers, het geroezemoes van onze gasten is onze muziek. U kunt bij ons dan ook terecht voor een goed gesprek of een stevige discussie!

 

Borrelen

Wilt u gezellig komen borrelen in ons cafe? Dankzij de ideale ligging in het centrum van Utrecht zijn wij goed bereikbaar. Ook beschikken wij over een uitgebreide drankenkaart, hierdoor is er voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke wijnen, maar ook speciaalbieren en natuurlijk alcoholvrij bier. Indien gewenst serveren wij ook lekkere hapjes.
Wenst u meer informatie over ons cafe in het centrum van Utrecht? Schroom niet om contact op te nemen! U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Graag tot snel bij Café van Wegen!