Bruin cafe Utrecht

Bruin cafe in Utrecht

Café van Wegen is een gezellig bruin cafe, gelegen in het centrum van Utrecht. Men zegt vaak dat in ons café de tijd heeft stilgestaan. Met de sfeer van weleer, houten lambriseringen en de biljarttafel creëren wij een knusse inrichting waardoor bezoekers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. In een horecawereld waar snelheid en anonimiteit veelal centraal staan, willen wij graag tegenwicht bieden. Daarom staan gezelligheid en gastvrijheid al sinds 1883 centraal in ons bruin café.

Natuurlijk organiseren wij in ons café ook regelmatig leuke activiteiten. Zo organiseren wij iedere maand een jazz middag. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van jazz bands uit het gehele land. De entree is altijd gratis!

 

Diverse speciaalbieren en wijnen

Bent u een liefhebber van speciaalbier? Dan mag u ons Bockbier feest zeker niet missen. Dit mooie seizoensbiertje wordt vanaf oktober bij ons geserveerd en daar besteden wij de nodige aandacht aan tijdens het jaarlijkse Bockbier feest. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen om een keuze te maken uit onze uitgebreide bier- of wijnkaart. U kunt namelijk ook gewoon gezellig bij ons komen borrelen en bijkletsen met vrienden, collega’s of familie. Gezelligheid staat altijd centraal bij ons bruin cafe in Utrecht!

 

Komt u gezellig borrelen bij ons bruin cafe in Utrecht? Wij zijn geopend op maandag en van donderdag t/m zondag. Wilt u een bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid bij ons vieren? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer!