Borrelen Utrecht

Gezellig borrelen in Utrecht

Wilt u gezellig met vrienden of vriendinnen borrelen in Utrecht? Dan is Café van Wegen de perfecte locatie. Ons café is namelijk centraal gelegen en heeft een uitgebreide menukaart met onder andere speciaalbieren en de lekkerste huiswijnen. Iedereen is bij ons van harte welkom!

 

Een aangeklede borrel

In ons authentieke café is er voor iedereen een passend drankje te vinden. Komt u bij ons in Utrecht borrelen, dan heeft u namelijk altijd een ruime keuze. Uiteraard wordt de borrel indien gewenst aangevuld met een lekker borrelhapje. Daarom is ons café ook zeer geschikt wanneer u met een grote groep wenst te komen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of een bedrijfsfeestje.

In ons huiskamercafé is het altijd gezellig. Het interieur uit de jaren 50, de biljarttafel en fraaie toog nemen u mee terug in de tijd. Omdat ons café zo knus is ingericht, is de drempel om nieuwe mensen te ontmoeten erg laag. Daarom kunt u bij ons uitstekend terecht voor een goed gesprek of een stevige discussie. Het sociale aspect staat bij ons dan ook centraal.

 

Contact

Wilt u uw feestje bij ons komen vieren? Of gewoon eens gezellig komen borrelen in Utrecht? Wij staan voor u klaar en zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Indien u vragen of wensen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. U vindt het telefoonnummer op de website, maar u kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier.

Borrelen Utrecht