Biljart Utrecht

Leuke biljart middag in Utrecht

Café Van Wegen bestaat al sinds 1883. Eigenlijk is er sindsdien ook niet veel veranderd. In dit café hecht men nog steeds veel waarde aan gastvrijheid en gezelligheid. “Zij een rondje, jij een rondje en het is zomaar gezellig met een paar mensen die je tot dan toe nimmer ontmoette.‘’ Het is dan ook niet voor niks dat wij enkele prijzen gewonnen hebben, waaronder:

  • 2014: 86e in de top 100
  • 2015: Aanrader in Utrecht

 

Kom gezellig langs

Dit Utrechts café vraagt erom te worden ontdekt. Het ontbreken van muziek is één van de pijlers; het geroezemoes van de gasten is onze muziek. Zo ontstaat een huiskamersfeer waar u kunt genieten van een gezellige borrel of gewoon de krant kunt lezen onder het genot van een kop koffie. Zo kan het voorkomen dat het hier de ene keer bruisend druk is en andere tijden heerlijk rustig is. Meer gezelligheid heerst er altijd!

Café van Wegen staat bekend om op-en-top gastheerschap; stijlvol en toch gemoedelijk; producten van topkwaliteit waaronder bijvoorbeeld verschillende speciaalbieren en een keur van wijnen verkrijgbaar per glas.

 

Biljarten

Ons interieur laat zich typeren als een kroeg uit de jaren 50. Terwijl in feite Café Van Wegen al veel ouder is. De biljarttafel en fraaie toog nemen u mee terug in de tijd. Omdat ons café zo knus is ingericht, is de drempel om nieuwe mensen te ontmoeten erg laag. Dus bent u eens in de stad Utrecht? Kom dan biljarten bij ons aan de Lange Koestraat. Wij zijn op alle dagen open behalve op dinsdag en woensdag. In overleg willen wij onze deuren op deze dagen ook openen voor u. Hiervoor dient u wel eerst even contact met ons op te nemen.