Bedrijfsfeest Utrecht

Een bedrijfsfeest in Utrecht organiseren

Indien u een unieke en vooral gezellige locatie wilt huren in Utrecht, bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u een bedrijfsfeest of andere aangelegenheid heeft, verzorgt Café Van Wegen dit graag voor u.

Dit Utrechtse café vraagt erom te worden ontdekt, ook op zakelijk gebied. Het ontbreken van muziek is één van de pijlers, het geroezemoes van de gasten is onze muziek. Dat maakt ons dan ook zo uniek. Op deze wijze ontstaat er namelijk een huiskamersfeer waar u kunt genieten van een gezellige borrel. Dit maakt het dan ook een uitstekende omgeving om te netwerken.

 

Wat hebben wij te bieden?

Café van Wegen staat bekend om op-en-top gastheerschap; stijlvol en toch gemoedelijk; producten van topkwaliteit waaronder bijvoorbeeld verschillende speciaalbieren en een keur van wijnen verkrijgbaar per glas. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende speciaal bieren of wijnen. Van beide beschikken wij over een uitgebreide kaart, zo zit er voor ieder wat wils bij.

Bij Café van Wegen serveren we naast een heerlijk vers getapt Amstel biertje maar liefst negen verschillende speciaalbieren. Van “Krachtig lichtblond abdijbier” tot bier met een “uitgesproken hopkarakter”: u vindt het bij Café van Wegen in Utrecht. Ook bieden wij een alcohol-vrij biertje aan.

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende door ons geselecteerde wijnen. Van “robijnrood met aroma’s van kersen en kruiden” tot een “toegankelijke fruit gedomineerde wijn met zachte tannines”. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooie Champagne en lekkere Port.

 

Contact

Kortom, wilt u feestelijke gelegenheid of bedrijfsfeest in Utrecht vieren? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer!